Social media landschap

Ik dacht, ik zoek via Google even een plaatje van een metronetwerk, waarbij de haltes zijn vervangen door iconen van sociale netwerken. Bleek zo’n plaatje niet te bestaan! Toch heb ik vaak momenten dat ik zo’n plaatje zou willen gebruiken voor mijn lessen over social media. Dan maar zelf knutselen.

Voel je vrij om het te gebruiken. Voor full size: klik op de afbeelding. En als je dan een linkje maakt naar deze site dan vind ik dat, euhm leuk! Wie graag een psd ontvangt van een leeg netwerk, zonder de iconen – bijvoorbeeld omdat je er andere in wilt zetten – mag me dat vragen via het sociale netwerk naar keuze:-)

social media landschap metro

Verspreid het woord:

Er zijn 5 reacties

  1. Annet van Betuw

    Hallo Kitty, zoals ik je eerder vertelde gebruik ik je afbeelding af en toe in mijn workshops. Komende week start mijn cursus social media aan de volksuniversiteit in Barneveld, later in Wageningen. Ik plaats hem graag in mijn syllabus. Natuurlijk met verwijzing naar je site. Dank je wel!!

  2. Marjolein

    Hallo Kitty, wat leuk! Ik zocht precies zo’n plaatje voor mijn presentatie/ workshop, kom ik op jouw site! Ik ga deze gebruiken, uiteraard met bronvermelding en link. Bedankt! Erg blij mee! Mooie site ook trouwens.

Ik hou van dialoog!