WordPress spreekuur

wordpress cursus

US Army Photo. Bron: Wikimedia

Wil jij een eigen website en zit je te denken aan WordPress? Of heb je al een WordPress site, maar wil je zelf aan de knoppen zitten en beter thuis raken in het systeem? Dan is dit gratis WordPress spreekuur  – door Kitty Arends en Emma Bijl – vast iets voor jou.

Waarom dit spreekuur?
We weten dat er vraag is naar trainingen op het gebied van WordPress. Maar we weten ook dat de behoefte per persoon zeer uiteen loopt. Daarom organiseren wij deze open inloop.

Het spreekuur is bedoeld voor mensen die erover denken om hun eigen wordpress site te laten maken. Van hen willen we graag weten waar je behoefte precies ligt en wat jij nodig zou hebben in een wordpress training. Ook zijn er mensen die al hun wordpress site hebben, maar daar meer uit willen halen, zonder al te afhankelijk te zijn van een developer. Van hen willen we graag weten welke kennis je ontbeert, waar je in het systeem tegenaan loopt, wat je allemaal wilt leren.

Met dit spreekuur willen wij onze kennis ter plekke beschikbaar stellen en tegelijkertijd onze dienstverlening op het gebied van WordPress verbeteren. Op geheel vrijblijvende wijze: je bent niet verplicht om daarna een training bij ons te gaan volgen. We hebben er als het goed is allebei iets aan.

Schrijf dus al je vragen op en neem ze mee naar het spreekuur. Wij zullen zoveel mogelijk vragen beantwoorden. Plus: er is koffie en thee! 

Kom je? 
Stuur een mailtje naar Kitty. 

Wanneer en waar?
Vrijdag 21 april van 10:00 tot 12:00
Locatie: Oude Velperweg 34

Twijfel je of het spreekuur iets is voor jou?
Neem contact op met Kitty

Wie zijn wij?

Kitty Arends (Buro Arendsoog) werkt sinds 2008 als webredacteur en social media manager bij verschillende mediabedrijven. Sinds 2016 werkt zij als freelance tekstschrijver en online communicatie specialist.

Emma Bijl is ontwerper en studeerde Communicatie en Multimedia Design aan de HAN. Momenteel ontwikkelt ze een prototype voor een applicatie die gezinnen leert om veilig te internetten. Hiervoor ontving ze een subsidie van het SIDN fonds voor innovatieve internetprojecten.

Verspreid het woord:

Ik hou van dialoog!