‘Over mij’ Pagina

Ondernemersportret

City of Portland Archives

Wie is de man of vrouw achter de voordeur van je bedrijf? Waarom doe je wat je doet en op welke manier? Kortom: wat maakt jou nu tot dé kapper, coach, modeontwerper, koekenbakker of webdesigner die jouw klanten zoeken?

Ja, geef daar maar eens antwoord op. Het is heel makkelijk om andermans unieke kwaliteiten op te sommen, maar een A4-tje volschrijven over waarom klanten nu precies bij jou moeten zijn is een enorme uitdaging. Veel dingen die je dankzij jouw jarenlange ervaring supergoed doet neem je namelijk voor lief, juist omdat ze voor jou zo vanzelfsprekend zijn. 

Over mij
Toch is het belangrijk om scherp te formuleren wat jij voor je klanten kan betekenen, vanuit welke visie je dit doet en wat jou bijzonder maakt. Niet voor niets is de  ‘Over mij’ vaak de meest bezochte pagina op een website. Hier laat je zien wat je wat voor mens er schuilt achter de producten in je etalage. Zo wek je de interesse van potentiële klanten en is de kans groter dat je ook de klanten aantrekt die passen bij jouw visie en werkwijze. 

Met de ‘Over mij’ pagina, neem ik jou de lastige taak uit handen om zo’n tekst over jezelf te schijven. 
Aan de hand van een uitgebreid interview teken in jouw verhaal op, waarin het antwoord op onderstaande vragen helder en toegankelijk wordt geformuleerd:

Wie ben jij?
Wat doe je?
Waarom doe je dat?
Hoe doe je dat? 

Wat je krijgt is een vlotte, informatieve maar ook persoonlijk getinte tekst, waarin ik jou door middel van quotes aan het woord laat. Op die manier komt jouw tone-of-voice echt terug in het stuk. 

Wat kost het?

Verspreid het woord:

Ik hou van dialoog!