De Facebook pagina voor beginners

Een facebookpage aanmaken dat moet nog wel lukken. Maar deze vervolgens bijhouden en fans verzamelen, dat is een schone kunst. In deze beknopte handleiding lees je de belangrijkste tips, de do’s en de don’ts. Download het document hier

There are 8 comments

 1. DvWNo Gravatar

  Hoi Kitty,

  Via jouw tweet werd ik op de hoogte gesteld van dit artikel.
  Erg leuk (en interessant) om te lezen.

  Ga zo door!

  mvg
  Dolf

 2. gastNo Gravatar

   SNEL even doorgenomen, ziet er goed uit. een vraag, profiel is nodig voor pagina heb ik begrepen maar hoe scherm je profiel dan verder af ? want je wilt bijv. als bedrijf alleen je pagina tonen ? of kan dat niet ?

  1. kittyarendsNo Gravatar

   Je kan een profiel niet afschermen, zodanig dat het in zijn geheel niet vindbaar is. Wil je dat je profiel niet vindbaar is wanneer mensen op naam van je bedrijf gaan zoeken in facebook, dan moet je zorgen dat de naam van je bedrijf niet in de naam van je profiel terugkomt. Eigenlijk kun dus het beste een pseudo naam gebruiken voor je profiel.

   In principe kan iemand die een page ‘liked’ niet zien welk profiel daar als beheerder achter zit. Maar stel dat je een profiel hebt die je hetzelfde noemt als je bedrijfspagina, dan heb je kans dat iemand die op je bedrijfsnaam gaat zoeken zowel je page als je profiel in het zoekresultaat krijgt te zien.

Deel je gedachten